Kleine handdoekjes in uw restaurant.

Kleine handdoekjes kunt u heel goed gebruiken om als service aan te bieden voor uw gasten. De kleine handdoekjes kunt u voor verschillende doeleinden aanbieden.  Indien u op de menukaart gerechten aanbiedt waarbij uw gast de handen moet gebruiken is een klein handdoekje een goede uitkomst.  Bij gerechten als gamba’s, spare-ribs of mosselen ontkomt u er niet aan om uw gasten iets aan te beiden waarbij zij hun handen kunnen schoonmaken. Een bakje water met citroen op tafel ziet er na gebruik vaak wat onsmakelijk uit en helpt ook niet omdat het vaak maar een klein bakje is. Een tissue die verpakt zit in een kleine verpakking blijkt vaak onhandig open te maken met vieze vingers. Een vochtig klein handdoekje aanbieden is een goede oplossing en een uitstekende service. Een paar druppels water met een verfrissend aroma op het tablet en het  kleine handdoekje is klaar voor gebruik.

Uw service nog meer verhogen met een klein handdoekje

Om in uw restaurant tijdens het diner een klein handdoekje aan te bieden zult u merken dat uw gasten dit enorm zullen waarderen. De kleine handdoekjes  zijn ook uitermate geschikt om de handen te verfrissen voor de maaltijd. Ook helpt u met het kleine handdoekje uw gasten eventuele ongemakkelijke situaties te voorkomen. Daarbij zal uw gast met een gerust hart van zijn gerecht kunnen genieten omdat ze weten dat ze daarna hun handen schoon kunnen maken met een klein verfrissend handdoekje.

Deze uitstekende service zou u nog iets uit kunnen breiden door het logo van uw restaurant op de kleine handdoekjes te laten drukken. Zo wordt een simpel klein handdoekje een bijzonder klein handdoekje. Service van een hoger niveau!

Schoonmaakdoekjes kopen?

Maak hieronder een keuze.

10 functionele schoonmaakdoekjes

8,50

4 badstof handdoekjes

9,80

10 vochtige reinigingsdoekjes

7,50

Onze prijs is inclusief verzendkosten!

Kleine handdoekjes voor kleine ruimtes.

Niet elk toilet leent zich ervoor om een handdoekautomaat te plaatsen. Handdoekautomaten zijn vaak groot en niet elk toilet heeft de ruimte om deze op te hangen. Een gewone handdoek naast het fontein zou een oplossing kunnen zijn, echter de hygiëne van zo’n handdoek is na een tijdje ver te zoeken. Een klein handdoekje in tabletvorm zou een uitstekende service zijn voor uw gasten. De tabletten nemen weinig ruimte in beslag en met een paar druppels water heeft uw gast een klein handdoekje tot hun beschikking om de handen te drogen. Ook in dit geval zou het enorm service verhogend zijn als het logo van uw restaurant op het kleine handdoekje staat gedrukt of geborduurd.

I am raw html block.
Click edit button to change this html