Mini handdoekjes op uw toilet.

Mini handdoekjes kunnen de ideale uitkomst zijn indien u handdoekjes als service wil aanbieden maar de ruimte leent zich daar niet toe. In bijvoorbeeld horecagelegenheden waar in het toilet geen ruimte is om een handdoekautomaat op te hangen is het aanbieden van de mini handdoekjes een goede oplossing. Simpelweg een handdoekje ophangen naast het gootsteentje is uiteindelijk een bron van bacteriën en zal door uw gasten niet gewaardeerd worden. De mini handdoekjes nemen vrijwel geen ruimte in beslag en zijn bovenal hygiënisch. Met de mini handdoekjes biedt u als restaurant een uitstekend service. Maar de mini handdoekjes kunt u natuurlijk ook op kantoor of thuis op uw eigen toilet gebruiken.

Voor uw visite is het erg prettig en hygiënisch om op deze manier hun handen te verfrissen. De mini handdoekjes zien er ook een stuk representatiever uit dan een handdoekje die aan haakje hangt.

Met de mini handdoekjes biedt u een uitstekende service in uw restaurant!

De mini handdoekjes zijn een goede en praktische oplossing indien u gerechten op de menukaart heeft staan waarbij uw gasten de handen moet gebruiken. Gerechten zoals mosselen, lamskoteletten of gamba’s worden vaak met de handen gegeten. Uw gasten een bakje water met citroen geven zou een oplossing kunnen zijn maar resulteert vaak in een kledderboel op tafel en ziet er bovendien erg onfris uit. Ook de zakjes met een geparfumeerde tissue die in restaurants aangeboden worden om de handen te verfrissen blijken in de praktijk niet handig. Met vieze vingers een klein zakje openmaken lukt vaak niet. De tabletten met mini handdoekjes zijn daarentegen een goede oplossing. De mini handdoekjes nemen bijna geen ruimte in beslag op de vaak volle tafel, een klein schoteltje is voldoende. U kunt uw gasten op deze manier zelfs meerdere mini handdoekjes aanbieden. Uw gast hoeft het mini handdoekje alleen maar op te pakken en kan dan gemakkelijk en fris zijn of haar handen schoonmaken.

Een uitstekende service voor uw gasten maar ook voor het bedienend personeel zijn de mini handdoekjes een praktische en schone oplossing.

Schoonmaakdoekjes kopen?

Maak hieronder een keuze.

10 functionele schoonmaakdoekjes

8,50

4 badstof handdoekjes

9,80

10 vochtige reinigingsdoekjes

7,50

Onze prijs is inclusief verzendkosten!

Mini handdoekjes zijn ideaal voor onderweg.

De mini handdoekjes zijn ook ideaal voor onderweg, indien u bijvoorbeeld een lange rit met de auto moet maken of een wandeltocht maakt. Of wat dacht u van een kampeervakantie waarbij u niet direct toegang heeft tot stromend water. Het is altijd handig en praktisch om de mini handdoekjes binnen handbereik te hebben indien er een ongelukje gebeurd. Met de dispenser heeft u altijd een mini handdoekje tot uw beschikking.