Reinigingsdoekjes! Gemak dient de mens!

Reinigingsdoekjes zijn snel en gemakkelijk in gebruik. De reinigingsdoekjes bevatten vaak de juiste ingrediënten om het schoon te maken oppervlak op de juiste manier te reinigen. Reinigingsdoekjes worden overigens steeds populairder. Dit komt waarschijnlijk omdat ze zo makkelijk in het gebruik zijn. Steeds meer merken komen met allerlei verschillende schoonmaakdoekjes op de markt, maar bij ons koopt u deze handige doekjes.

Veel verschillende soorten reinigingsdoekjes

De populariteit van reinigingsdoekjes is erg groot. Er komen steeds meer verschillende soorten doekjes op de markt. Zo zijn er bijvoorbeeld reinigingsdoekjes voor in de auto. Speciaal voor de cockpit of om uw ramen van binnenuit schoon te maken. Er zijn speciale reinigingsdoekjes op de markt om het beeldscherm van uw mobiele telefoon, computer of televisie schoon te maken. Reinigingsdoekjes worden ook veelal gebruikt door vrouwen om hun make-up af te halen. Ook op dit gebied komen steeds meer beautymerken met dit soort makkelijke doekjes op de markt. Zo heb je zelfs make-up-doekjes voor de gevoelige huid of vette huid. Onze doekjes kun je gemakkelijk gebruiken voor al deze doeleinden!!!

Reinigingsdoekjes voor in het huishouden

Reinigingsdoekjes zijn voor ontzettend veel doeleinden te gebruiken. Uiteraard zijn er vele soorten reinigingsdoekjes voor in het huishouden. Uiteraard zijn er doekjes te koop speciaal voor het verwijderen van stof. Verschillende merken claimen dat hun reinigingsdoekjes zelfs stof aan trekken. Maar het assortiment van reinigingsdoekjes beperkt zich niet alleen tot doekjes om af te stoffen. Er zijn ook speciale reinigingsdoekjes om uw ramen streep-loos schoon te maken of doekjes om hygiënisch uw toilet schoon te maken.

Behalve dat er reinigingsdoekjes in het schap met de schoonmaakproducten voor het huishouden te vinden zijn is er ook genoeg op de markt voor andere soort schoonmaakklussen.

Schoonmaakdoekjes kopen?

Maak hieronder een keuze.

10 functionele schoonmaakdoekjes

8,50

4 badstof handdoekjes

9,80

10 vochtige reinigingsdoekjes

7,50

Onze prijs is inclusief verzendkosten!

Reinigingsdoekjes voor onderweg.

Onze reinigingsdoekjes zijn behalve makkelijk in gebruik ook handig om mee te nemen. De doekjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn daardoor extra makkelijk te vervoeren. Zo heeft u altijd reinigingsdoekjes bij de hand. De doekjes zijn overigens ook zeer handig voor op de plaats der bestemming, zoals een camping of boot maar ook voor onderweg. In de auto of op de fiets, een reinigingsdoekje bij de hand is altijd handig. Met enkele druppels water heeft u een zeer handig reinigingsdoekje tot uw beschikking die u helpt met bijvoorbeeld een ongelukje op uw bekleding van de auto. Of de ketting van uw fiets ligt eraf, er terug op zetten is vaak zo gebeurd maar u krijgt daar vieze handen van. Een reinigingsdoekje biedt ook in dit soort situaties een goede uitkomst.

Kortom: voor iedere situatie waar een doekje nodig is, kunt u onze handige doekjes gebruiken!