Vochtige doekjes zijn altijd handig.

Een ongelukje gehad? Vochtige doekjes zijn in dergelijke situatie de schone oplossing. Met een vochtige doekje verwijdert u snel en gemakkelijk vuil van uw handen, vlekken uit uw kleding en maakt u vieze oppervlakken weer schoon. Zo zijn er in vrijwel elk huishouden vochtige doekjes te vinden in de keuken. Deze helpt om het aanrechtblad netjes en schoon te houden. Hygiëne bij een vochtig doekje in de keuken is van groot belang. Het vochtige doekje moet dagelijks verwisseld worden en op hoge temperatuur gewassen worden al dan niet weggegooid en vervangen worden. Zo kunnen er geen bacteriën verspreid worden door vochtige doekjes.

Met onze doekjes altijd handige vochtige doekjes bij de hand.

Niet altijd heeft u stromend water tot uw beschikking om een doekje vochtig te maken. Maar met een paar druppels water worden onze tabletten omgetoverd tot een vochtig doekje. De tabletten nemen weinig ruimte in beslag en daardoor kunt u gemakkelijk meerdere tabletten tegelijk meenemen. Met onze speciale dispenser, die u vooraf uw reis kunt vullen met water, heeft u altijd vochtige doekjes bij de hand. Onze doekjes zijn voor elke huidtype te gebruiken. Onze vochtige doekjes zijn allergeenvrij, bevatten geen conserveringsmiddelen en bevatten geen parfum,  geurstoffen of alcohol. Tevens zijn de vochtige doekjes biologisch afbreekbaar.

Vochtige doekjes voor onderweg.

Vochtige doekjes zijn heel erg handig en makkelijk in gebruik. Daarom zijn ze ideaal voor onderweg. Voor ongelukjes in de auto, op de fiets of tijdens een lange wandeling kunt een vochtig doekje goed gebruiken. Maar ook zeer handig om bij u te hebben tijdens een picknick of om mee te nemen naar de camping of op uw boot. In een handomdraai heeft u een vochtig doekje om uw handen te verfrissen of om oppervlakten schoon te maken en te houden.

Schoonmaakdoekjes kopen?

Maak hieronder een keuze.

10 functionele schoonmaakdoekjes

8,50

4 badstof handdoekjes

9,80

10 vochtige reinigingsdoekjes

7,50

Onze prijs is inclusief verzendkosten!

Een tissue voor uw gasten in uw restaurant.

Met onze doekjes biedt u uw gasten een uitstekende service. Uw gasten kunnen gemakkelijk hun handen opfrissen voordat zij aan het diner beginnen. Maar het is voor uw gasten ook erg aangenaam om gemakkelijk hun handen schoon te maken na een gerecht als gamba’s, spare-ribs of lamskoteletten. Een bakje water met citroen toont na gebruik erg onfris op de tafel en blijkt in de praktijk niet handig. En een onhandig klein zakje met een lotiondoekje voldoet vaak niet aan de verwachtingen. Onze vochtige doekjes bieden uitkomst. In een handomdraai kunt u uw gasten een vochtig doekje aanbieden al dan niet verrijkt met een frisse geur.