Natte doekjes voor onderweg.

Bent u onderweg dan zijn natte doekjes in het geval van een ongelukje met etenswaar ideaal. Echter, niet altijd heeft u stromend water tot uw beschikking en dient er wel snel gehandeld te worden. Met de tabletten heeft u altijd natte doekjes bij de hand. Met de handige dispenser voor de natte doekjes die u vooraf aan uw reis vult met water heeft u binnen een handomdraai een nat doekje. De dispenser is handzaam en gemakkelijk in gebruik. De tabletten zijn ook om te toveren in een natte doek door op de tablet een paar druppels water te mengen. Zo heeft u ook in een mum van tijd een natte doek tot uw beschikking. De natte doekjes verwijderen makkelijke en snel vlekken van bekleding of oppervlakken.

Een nat doekje is altijd handig op uw vakantie.

De tabletten zijn handig om mee te nemen op uw vakantie. De tabletten nemen weinig ruimte in beslag en u zou ook de makkelijke dispenser mee kunnen nemen. Deze kunt u vooraf aan uw reis al vullen met water en zo zijn de tabletten altijd klaar voor gebruik. De natte doekjes zijn in veel gevallen ideaal op de camping, tijdens een fietsvakantie of op een boot. Ook als u geen dispenser tot uw beschikking heeft zijn de tabletten met maar een paar druppels water klaar voor gebruik. Met de natte doekjes maakt u snel en gemakkelijk oppervlakken schoon of verwijdert u vlekken uit kleding.

Maar door de natte doekjes heeft u ook in een mum van tijd weer schone en frisse handen.

Schoonmaakdoekjes kopen?

Maak hieronder een keuze.

10 functionele schoonmaakdoekjes

8,50

4 badstof handdoekjes

9,80

10 vochtige reinigingsdoekjes

7,50

Onze prijs is inclusief verzendkosten!

De natte doekjes voor elk huidtype.

De natte doekjes zijn niet alleen geschikt om uw handen schoon te maken maar ook om uw gezicht op te frissen. Door de ingrediƫnten van de natte doekjes zijn ze geschikt voor elk huidtype. Ze zijn allergeenvrij en bevatten geen conserveringsmiddelen, parfum en geurstoffen. De natte doekjes kunt u met een gerust hart gebruiken voor vele doeleinden.

Schoonmaken met natte doekjes.

Ook voor thuis zijn natte doekjes makkelijk. Elke ruimte in uw huis kunt u schoonmaken met een natte doek. Met name in de keuken wordt er dagelijks schoon gemaakt met een natte doek. Na het koken is een natte doek handig om het aanrechtblad mee af te nemen. Met de handige dispenser zorgt u ervoor dat u steeds een schoonmaakdoek tot uw beschikking heeft.