Uw handen altijd schoon met reinigingsdoekjes.

Reinigingsdoekjes voor de handen zijn handig om in huis te hebben of mee te nemen voor onderweg. Tijdens een autorit, een picknick of zelfs tijdens het winkelen een reinigingsdoekje voor de handen zal vaak uitkomst bieden.

Vieze handen zijn niet prettig en het is fijn als u ze zo snel mogelijk schoon kunt maken. De reinigingsdoekjes voor de handen zitten vaak in een verpakking welke makkelijk in gebruik is en ook handig is om mee te nemen.

Reinigingsdoekjes voor kinderhanden.

Indien u een gezin heeft zijn reinigingsdoekjes voor de handen onontbeerlijk. Kinderen hebben snel vieze handen en niet altijd heeft u stromend water binnen handbereik om hun handen te wassen. Speciale reinigingsdoekjes voor de handen bieden een uitkomst. Reinigingsdoekjes voor de handen speciaal voor kinderen zitten vaak in kleurrijke verpakkingen waardoor kinderen het ook leuk vinden om de reinigingsdoekjes te gebruiken. In de reinigingsdoekjes voor de handen zitten vaak ook verzorgende ingrediënten en zijn ze vaak geparfumeerd met een lekkere zoete geur. Daardoor is voor kinderen de handen schoonmaken met de reinigingsdoekjes eerder leuk dan vervelend.

Verschillende reinigingsdoekjes voor de handen.

Er zijn verschillende reinigingsdoekjes voor de handen op de markt. Veel huishoud- en beautymerken hebben ingespeeld op dit populaire product. Zo zijn er niet alleen reinigingsdoekjes om de handen te verfrissen maar er zijn ook reinigingsdoekjes om de handen te desinfecteren. Reinigingsdoekjes voor de handen zijn de perfecte oplossing tijdens ongelukjes!

De reinigingsdoekjes voor de handen bevatten vaak ingrediënten om de huid van de handen te verzorgen.

Zo voelen uw handen na het gebruik van de reinigingsdoekjes  niet alleen schoon maar ook zacht aan.

Schoonmaakdoekjes kopen?

Maak hieronder een keuze.

10 functionele schoonmaakdoekjes

8,50

4 badstof handdoekjes

9,80

10 vochtige reinigingsdoekjes

7,50

Onze prijs is inclusief verzendkosten!

Reinigingsdoekjes in tabletvorm

Met de tissue tabletten heeft u in een handomdraai een reinigingsdoekje. Door de tabletvorm zijn de reinigingsdoekjes voor veel doeleinden te gebruiken.

De reinigingsdoekjes zijn makkelijk om mee te nemen en met enkele druppels water is u reinigingsdoekje vochtig genoeg om vlekken te verwijderen of om uw handen te verfrissen. De reinigingsdoekjes kunt u verrijken met een lekkere geurende aroma. Er zijn  verschillende geuren te bestellen.

De tabletten kunt u in een gemakkelijke dispenser vervoeren welke u vooraf aan uw reis al kunt vullen met wat water. Zo heeft u altijd een vochtig reinigingsdoekje tot u beschikking, waar u ook bent. Vraag ons ernaar.