Altijd verfrissingsdoekjes bij de hand.

Met onze handige tabletten heeft u altijd verfrissingsdoekjes bij de hand.

Na een paar druppels water heeft u een heerlijk geurend verfrissingsdoekje voor uw handen of voor uw gezicht. De tabletten zijn door hun kleine en praktische vorm makkelijk te vervoeren. U kunt ook een dispenser voor de verfrissingsdoekjes aanschaffen die u vooraf vult met water. Zo heeft u binnen een handomdraai vochtige verfrissingsdoekjes tot uw beschikking. De tissues kunt u verrijken met bijvoorbeeld een aromaconcentraat naar keuze.

Handige verfrissingsdoekjes; geschikt voor elk huidtype.

De verfrissingsdoekjes kunt u niet alleen gebruiken voor de handen maar ook voor het gezicht. Onze doekjes zijn allergeenvrij en bevatten geen conserveringsmiddelen. Teven zijn ze vrij van alcohol en parfum. Hierdoor zijn de verfrissingsdoekjes ook uitermate geschikt voor het gezicht.

Verfrissingsdoekjes voor uw gasten.

De verfrissingsdoekjes zijn uitermate geschikt om als service aan te beiden in uw restaurant. U kunt bijvoorbeeld een verfrissingsdoekje aanbieden vooraf aan het diner. Zo kunnen uw gasten met schone handen genieten van de maaltijd. Om nog meer indruk te maken op uw gasten zou u het logo van uw restaurant op het verfrissingsdoekje kunnen laten drukken of borduren. Indien u gerechten op de menukaart heeft staan waarbij uw gasten de handen moeten gebruiken zijn onze verfrissingsdoekjes de ideale oplossing. Bij gerechten als scampi, mosselen of lams-rack worden vaak de handen gebruikt in plaats van bestek. In vele restaurants wordt er een bakje warm water met citroen aangeboden, echter dit blijkt in de praktijk niet altijd handig te zijn. Het neemt veel ruimte in beslag en het wordt vaak een kliederboel. Uiteindelijk is het bakje met het troebele water niet heel representatief op de tafel. Voor uw gasten maar ook voor het bedienend personeel is dit niet de meest praktische oplossing voor de vieze handen. Het aanbieden van een tablet-doekje daarentegen wel. Binnen een handomdraai kunt u uw gasten een warm verfrissingsdoekje aanbieden.

Schoonmaakdoekjes kopen?

Maak hieronder een keuze.

10 functionele schoonmaakdoekjes

8,50

4 badstof handdoekjes

9,80

10 vochtige reinigingsdoekjes

7,50

Onze prijs is inclusief verzendkosten!

Een relatiegeschenk op maat.

De tabletten van Minitissue lenen zich uitstekend als relatiegeschenk. De verfrissingsdoekjes zullen zeer gewaardeerd worden door uw zakenrelaties en misschien nog belangrijker; daadwerkelijk gebruikt worden in tegenstelling tot vele ander relatiegeschenken. Deze verdwijnen vaak ongebruikt in de kast. Verfrissingsdoekjes zijn praktisch en altijd te gebruiken. U kunt op de verfrissingsdoekjes het logo van uw bedrijf laten drukken of borduren.

Een verfrissingsdoekje met uw logo is een service van hoger niveau.